BLACKJACK CARD COUNTING SYSTEM

Räkning av kortet är en mycket väl definierad procedur där en spelare håller reda på korten. Denna dos innebär att spelaren hålla ett spår som är behandlats och redan ur däcket. Att hålla koll på kort hjälpa honom att ta mer exakt strategiska spelar beslut i spel.

Det finns par missuppfattning kring marknaden ganska länge, vi vill passa på att skingra dem. Korträkning förfarande dos inte aktivera en person att utveckla hans sjätte sinne för att förutsäga nästa kort som kommer att vara ur däcket. Vilken korträkning gör är att ge dig en bra indikation på om ett däck är gynnsamma eller ogynnsamma och omfattningen av denna favorableness eller un-favorableness. Förfarandet för korträkning dos inte innebär att memorera varje kort som ur däcket. När du räkna kort, du inte håller koll på enskilda kort. Allt du gör är att hålla en relativ poäng av hög valör (10 och ESS) till låga kort (2, 3, 4, 5 och 6). Card Counting: Grundtanken hela spelet Blackjack kretsar kring 10-värde kort (10’s och klädda kort) och Ace. Den enkla anledningen till detta är om vi kombinerat de mest riklig kortet i leken.

Den grundläggande principen som är inblandade i blackjack är däck som är rik på 10-värdet cads är av mer värderas för spelaren och däck kort i 10-värdet kort är fördelaktigt för casino. Frågan uppkommer att varför de däck som är rika på 10-värdet kort är är fördelaktig för spelaren? Det finns tre huvudsakliga skäl: om fler 10-värde kort kvar i leken då sannolikheten för att rita en blackjack (A 10 värde kortet och ESS) är maximerat. Den person som är återförsäljare har samma maximera chanserna att få en blackjack under sådana förhållanden och därmed får mer blackjack också. Om du inte har en blackjack är det också sant att om givaren drar en blackjack kommer du att förlora din hela insatsen. När du ritar en Blackjack, kommer du dock inte bara vinner du hela, men du kommer också att vinna 50% mer. Kom ihåg, Blackjack betalar 3-2.

Du vinner därför, inte 100% av din insats, men 150% av din insats. Därför, även om båda oddsen för att du och dealern ritning en Blackjack öka under gynnsamma förhållanden, kommer du vinna 150% av din insats när du ritar Blackjack medan dealern tar bara 100% av din insats när han drar en Blackjack. Så under dessa gynnsamma förhållanden vi hoppas att du blir mer sedan glad att handla en blackjack med återförsäljare. Om dealern har 16 eller mindre måste han dra, är obligatorisk. Han har inga andra alternativ. Han löper en större risk att busting när däcket är gynnsamma. Att spelaren kan tvärtom ändra sin strategi för att dra nytta av de gynnsamma förhållandena. Du behöver inte ta ett kort när oddsen för busting är stor på grund av en gynnsam däck. Fördubbling ner: Du har möjlighet att dubbla din satsning. Under gynnsamma förhållanden, kan detta vara ett extremt värdefullt.