Seven Card Stud Poker

Detta är en annan form av poker som är ganska populär över hela världen. Nyckelorden för detta spel är en måste ha tålamod samt kompetens. 7-korts poker stud kan spelas med högst 8 spelare, och en återförsäljare från poker casino deltar också i en passiv roll. Det maximala antalet satsningar dubbel uppskatta efter tredje omgången av vadslagning så spelarna behövs för att korrekt som när du ska parkera eller när att vika enligt sina kort i handen. Målet med spelet: att avsluta med den bästa pokerhanden och vinna potten. Stegen i spelet: 3 kort delas till varje spelare, 2 av dem att vara ”hole cards”, och ett kort är utsatt. Efter den första dealen startar insatsrunda. Pokerspelare får då 3 mer utsatta kort, en i taget, och det finns en satsningsrunda efter varje giv. Ett annat hål kort delas ut och den sista satsningsrundan är klar efter vilka spelare exponerar sina dolda kort.

Sedan händerna jämförs, högsta 5-korts pokerhanden vinner potten poker. Sekvens av lek: alla spelare lägger en ante på tabell 3: e gatan – 3 kort ut till varje spelare, 2 av dem är personliga kort (”hålkort” även känd som ”hålkorten”), och ett kort är utsatt (dörren kort). Vid denna punkt, är spelaren med det lägsta kortet att börja satsningen. Första omgången satsningsrunda äger rum – alternativ är att kontrollera, vik, satsa eller höja. 4th street – det fjärde kortet är uppåtvänt – och börjar den 2: a Betting runda. Spelare kan välja att kontrollera, vik, satsa eller höja i sin tur. 5th street – det femte kortet är utdelade – uppåtvänt och sedan den 3: e satsningsrundan sker.

Runda alternativ är att kontrollera, vik, satsa eller höja. 6: e street – sjätte kortet är utdelade – uppåtvänt. Nu, 4 satsningsrunda äger rum och dess giltiga alternativ för spelare är att kontrollera, vik, satsa eller höja. River-kortet/7th Street – här det sista kortet delas nedåt det denna gång. Sista omgången insatsrundan följer. Om två eller fler spelare finns kvar i spelet för potten när satsningen avslutas, visas händerna The Showdown! Alla kvarvarande spelare skapa den bästa möjliga pokerhanden med 5 av de 7 korten. Två spelare med de bästa höga och låga händerna delas potten! Slutligen tänker några användbara tips på korten som kunde ha förbättrats handen syns i din motståndares händer, inte på dem de är döda för dig. Det finns 13 kort i en kostym, du behöver fem korten för att göra en flush. Om korten du letar är med din motståndares hand då det är uppenbart att de inte tas upp till dig.

Däremot, om du inte ser dem, chansen finns att de kommer att hanteras till du. så planera din hand. Medan vadslagning kan du gå på vadslagning hög pengar om du har ett ”stora par”, begränsa dig själv när du ser din motståndare satsa mer då du, att dos innebär att han har större par i hans händer Fifth Street är en make eller en brytpunkt. Som ni vet det satsade beloppet kommer att fördubblas förlorar varje runda så måste du se till att du har en vinnande hand andra kloka avstå från betting detta kommer att spara ytterligare. Tveka inte att vika om en annan spelares exponerade kort slå handen hela. Eftersom i de flesta sådana fall du chans att förlora är hög. Om du försöker att tävla en rak, kontrollera om en annan spelare visar korten du behöver. Du kan sedan justera din strategi med detta vik vid behov. Seven-Card Stud poker är ett spel tålamod; Så satsa inte alla dina pengar på förlorande händer.